În cadrul ședinței extraordinare a CGMB de astăzi consilierii liberali au susținut proiectele propuse de Primarul General Nicușor Dan

9 Decembrie 2020

Consilier General, Diana Mardarovici, purtător de cuvânt al consilierilor generali PNL: ”În cadrul ședinței extraordinare a CGMB de astăzi consilierii liberali au susținut proiectele propuse de Primarul General Nicușor Dan.”

Cele mai importante proiecte votate sunt:

1. Rectificarea bugetară, care asigură:

– plata indemnizațiilor pentru persoane cu dizabilități (copii și adulți), nou născuți, femei însărcinate (majorare cu 54,36 mil lei);

– echipamente de protecție pentru persoanele fără adăpost;

– echiparea spitalelor și crearea de mai multe paturi ATI (majorare cu 44,35 mil lei);

– reducerea considerabilă a datoriei pe care o are PMB față de Termoenergetica cu peste 300 mil lei până la 150 mil lei

2. Sprijinirea Direcției de Sănătate Publică București, prin:

– punerea la dispoziție cu titlul gratuit a spațiului din incinta Arenei Naționale și a serviciilor necesare desfășurării în bune condiții a call-center-ului;

– aprobarea protocolului pentru darea în folosință gratuită a 10 autoturisme aflate în domeniul privat al Municipiului București către Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București în vederea desfășurării activității specifice.

3. Reducerea taxei speciale pentru promovarea turistică a Municipiului Bucureşti pentru anul 2021 la 0,5% față de valoarea actuală de 2%.

4. Cererea de emitere a unei hotărâri pentru transmiterea terenurilor și clădirilor în care își desfășoară activitatea cluburile sportive școlare și a cluburilor elevilor de pe raza administrativ teritorială a Municipiului București din domeniul public al statului și din administrarea Ministerului Educației și Cercetării, în domeniul public al Municipiului București.

Bucureștiul nu mai are nevoie de scandaluri, ci de treabă serioasă! Liberalii sunt hotărâți să lucreze, alături de Primarul General, în interesul bucureștenilor, pentru o Capitală așa cum ni-o dorim cu toții!

#PNLmuncestepentruBucuresti

DATE CONTACT

Programul de lucru de Luni-Duminica de la 09:00 la 18:00.

Strada Modrogan Nr 22, București 011826

Telefon: 021 230 7791
Email: bucuresti@pnl.ro


EVENIMENTE