ANGAJAMENTUL PENTRU NOUL BUCUREȘTI, semnat de PNL, USR și PLUS

4 Septembrie 2020

Președintele PNL, Ludovic Orban, președintele USR, Dan Barna și președintele PLUS, Dacian Cioloș, alături de președintele PNL București, Violeta Alexandru, președintele USR București, Claudiu Năsui și președintele PLUS București, Vlad Voiculescu au semnat, vineri, Angajamentul pentru NOUL BUCUREȘTI, de susținere a lui NICUȘOR DAN la Primăria Capitalei.

Este pentru prima dată când partidele de dreapta lasă la o parte calculele politice și orgoliile și se unesc în susținerea unui candidat unic la Primăria Capitalei, pentru a scăpa Bucureștiul de admnistrația dezastruoasă a PSD-ului și a Gabrielei Firea din ultimii 4 ani.

Este o premieră în politica românească ca partidele de dreapta să susțină candidați comuni la Primăriile de sectoare.

Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal

”Astăzi semnăm un angajament pentru bucureşteni. Este un moment extrem de important. Liderii celor mai credibile, moderne formaţiuni politice din Bucureşti şi de la nivel naţional se angajează într-un proiect vital pentru Bucureşti.
Liderii USR- PLUS şi liderii Partidului Naţional Liberal se angajează să-l sprijine pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, pe cei şase candidaţi la primăriile de sector – Clotilde Armand, Radu Mihaiu, Adrian Moraru, Simona Spătaru, Cristian Băcanu şi Ciprian Ciucu – şi de asemenea se angajează într-un proiect de importanţă vitală pentru Bucureşti: să oprească declinul, să oprească prăbuşirea, să scoată Bucureştiul şi administraţia Bucureştiului din improvizaţie, din nemişcare şi dintr-o risipire deşănţată a banului public în cheltuieli care nu au niciun efect benefic pentru Bucureşti”

DATE CONTACT

Programul de lucru de Luni-Duminica de la 09:00 la 18:00.

Strada Modrogan Nr 22, București 011826

Telefon: 021 230 7791
Email: bucuresti@pnl.ro


EVENIMENTE