Liberalul Stelian Bujduveanu a fost ales, luni, în ședința Consiliului General al Municipiului București, în funcția de viceprimar al Municipiului București.

Liberalul Stelian Bujduveanu a fost ales, luni, în ședința Consiliului General al Municipiului București, în funcția de viceprimar al Municipiului București.
Portofoliile aflate în coordonarea viceprimarului PNL sunt: transporturi, infrastructură, patrimoniu și relația cu mediul de afaceri.

Stelian Bujduveanu este licențiat în drept, deține un master în Dreptul Uniunii Europene și este doctorand în Drept Administrativ în cadrul Școlii Doctorale a Facultății de Drept din cadrul Universității București.

Este membru al Partidului Național Liberal din 2012, președinte al organizației Tinerilor Liberali din București și a fost liderul grupului Consilierilor Generali PNL în mandatul anterior.

”Sunt foarte onorat că, începând de azi, voi îndeplini funcția de viceprimar al Capitalei, urmând să gestionez domenii esențiale pentru dezvoltarea Bucureștiului precum: transporturile, infrastructura, relația cu mediul de afaceri și patrimoniul. Dar, ca mai tot ce se întâmplă în București la ora actuală, toate aceste capitole au mare nevoie de un plan inteligent și pragmatic pentru a fi aduse pe linia de plutire. Și fără îndoială, voi face echipă cu Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, și cu colegii mei din Consiliu, pentru a gestiona toate aceste domenii în folosul bucureștenilor. Avem 4 ani fără alegeri, avem o majoritate solidă de centru-dreapta în CGMB și sper că vom avea maturitatea și seriozitatea de a nu ne angrena în lupte de imagine, electorale, populiste. Fiecare zi din următorii 4 ani trebuie folosită în interesul bucureștenilor”, a declarat Stelian Bujduveanu, după votul din CGMB.

DATE CONTACT

Programul de lucru de Luni-Duminica de la 09:00 la 18:00.

Strada Modrogan Nr 22, București 011826

Telefon: 021 230 7791
Email: bucuresti@pnl.ro


EVENIMENTE