Am fost azi, împreună cu premierul Ludovic Orban, la mai multe spitale bucureștene.

Premierul Ludovic Orban, împreună cu primarul Capitalei, Nicușor Dan și prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu au vizitat si evaluat spitalele și secțiile de terapie intensivă din București.

Nicușor Dan: „Am fost azi, împreună cu premierul Ludovic Orban, la mai multe spitale bucureștene, pentru a verifica condițiile de siguranță și pentru a identifica noi locuri în secțiile de terapie intensivă.
Colaborăm cu Ministerul Sănătății în interesul pacienților, iar spitalele din subordinea Primăriei Capitalei vor primi fonduri suplimentare pentru a putea trata pacienții COVID-19, precum și pentru intervențiile necesare creșterii gradului de protecție anti-incendiu.
Sunt conștient de probleme și priorități, încercăm să acoperim cât de repede se poate restanțele din trecut. De altfel, la începutul anului viitor mandatele managerilor spitalelor din subordinea PMB expiră și intenționăm să organizăm concursuri corecte și transparente pentru toate funcțiile de conducere.
Totodată, trebuie să fim recunoscători personalului medical, pentru efortul uriaș pe care îl face și să îl protejăm cât putem de mult, mai ales protejându-ne fiecare în fața acestei pandemii.”

DATE CONTACT

Programul de lucru de Luni-Duminica de la 09:00 la 18:00.

Strada Modrogan Nr 22, București 011826

Telefon: 021 230 7791
Email: bucuresti@pnl.ro


EVENIMENTE