Lansarea sediului de campanie PNL București

Astăzi, într-un gest simbolic, noul Primar General al Capitalei, Nicușor Dan, a predat cheile vechiului său sediu de campanie, de la kilometrul 0 al Bucureștiului, echipei Partidului Național Liberal.

Astfel, avem certitudinea unui viitor mai bun pentru București și suntem pregătiți să oferim Capitalei perspectivele unui nou început.

Contați pe noi! Împreună dezvoltăm Noul București!

LUDOVIC ORBAN, presedintele Partidului Naţional Liberal, la inaugurarea sediului de campanie pentru alegerile parlamentare:

„Mai avem un mic pas. Din păcate, de un an de zile, aproape tot ce vrea sa facă bun guvernul este sabotat, întârziat, modificat, denaturat de o majoritate PSD din Parlament care își bate joc de România și care reprezintă cel mai mare inamic al României.
Partidul Național Liberal este singura forță politică ce are capacitatea să pună punct acestei dominații a PSD din Parlament, este singura forță politică ce are capacitatea să învingă PSD, așa cum am demonstrat la europarlamentare, la prezidențiale și la locale. Noi suntem cei care avem capacitatea să formăm o majoritate parlamentară care să țină PSD pe tușă cel puțin 8 ani, o majoritate responsabilă care să aibă capacitatea să pună în practică un program de guvernare care să ducă România pe locul pe care îl merită: o țară europeană dezvoltată în care oamenii trăiesc mai bine, în care au locuri de muncă, în care pot să investească, în care pot să își dezvolte carierele și în care pot să reușească în viață”

DATE CONTACT

Programul de lucru de Luni-Duminica de la 09:00 la 18:00.

Strada Modrogan Nr 22, București 011826

Telefon: 021 230 7791
Email: bucuresti@pnl.ro


EVENIMENTE