CONSILIERI GENERALI

catalin.deaconescu@pnlbucuresti.ro

Cătălin Deaconescu
”Venim în fața bucureștenilor cu un program politic coerent, modern, responsabil, bazat pe experiența orașelor din vestul țării conduse de liberali. Avem peste 200 de proiecte care vin să rezolve problemele cu care se confruntă bucureștenii. Calitatea vieții in București a scăzut in mod dramatic.A venit timpul ca aceste lucruri să înceteze, a venit timpul să aducem profesionalismul și la conducerea Primăriei!”

stelian.bujduveanu@pnlbucuresti.ro

Stelian Bujduveanu
Sunt Președintele Tineretului Național Liberal, filiala București, unul dintre tinerii reprezentativi ai PNL și lider de grup al Consilierilor liberali din CGMB. În politică, mi-am inceput cariera in anul 2012 ocupând poziții de conducere la nivel local și central. La alegerile locale din 2016, am devenit consilier general al Municipiului București. Din pozitia de lider de grup, conduc Opoziția la actualul Primar General prin puncte de vedere argumentate și care au avut în vedere doar interesul bucureștenilor.

constantin.hazarian@pnlbucuresti.ro

Constantin Hazarian
”Cred cu tărie că Municipiul București a fost condus, o lungă period de timp, de oameni care nu au iubit acest oraș și care nu au avut o viziune asupra dezvoltării lui. Sunt pentru dezvoltarea orașului, dar într-un mod articulat și având ca prioritate creșterea calității vieții locuitorilor, inclusive prin creșterea numărului de parcuri și spații verzi.

razvan.socolovici@pnlbucuresti.ro

Razvan Mihai Socolovici
„Economist, antreprenor, sunt secretarul General al PNL București și vin în fața alegătorilor cu proiecte concrete: eliminarea „dosarului cu șină” din vocabularul cetățenilor capitalei prin digitalizarea Primăriei, construirea unei SĂLI POLIVALENTE pentru ca Bucureștiul să devină „capitala sportului românesc”, realizarea de HUB-uri pentru StartUp-urile tinerilor întreprinzători și un trafic relaxat și parcuri igienizate. Prioritatea mea, un oraș curat!”

george.nicolaie@pnlbucuresti.ro

George Nicolaie
”Bucuresti Smart City. Bucurestiul a platit o strategie pentru a deveni un oraș smart pe care nu a văzut-o nimeni! Imi propun realizarea unei strategii smart care să fie elaborată împreună cu mediul economic și comunitatea locală. Mobilitatea electrică înseamnă și reînnoirea completă a flotei de mijloace de transport a STB care va reduce poluarea din oraș. Primăria fără hârtii. A trecut vremea hărtiilor. Cetățenii vor putea depune orice solicitare, reclamație sau sesizare online iar funcționarii le vor soluționa tot online”

ionel.puscas@pnlbucuresti.ro

Ionel Puscas
Motivul pentru care mi-am exprim intenția de a candida pentru funcția de Consilier General s-a bazat pe dorința de a continua munca începută în urmă cu 8 ani în calitate de consilier local, în cadrul Consiliului Local al sectorului 6. Prin experiența acumulată la catedră, activitatea managerială și împlicarea politică pe care am avut-o până acum, vreau să contribui la realizarea unui proiect liberal pentru educație.

diana.mardarovici@pnlbucuresti.ro

Diana Mardarovici
”Administrațiile locale sunt obligate să se adapteze nevoilor cetățenilor pe care îi servesc. Din păcate, în ultimii ani în București se oferă soluții din secolul trecut pentru nevoi ale secolului 21. Îmi propun, alături de echipa liberală, să facilitez implementarea soluțiilor inovative și moderne în serviciul bucureștenilor”

sebastian.busi@pnlbucuresti.ro

Sebastian-Nicolae Busi
„Prioritățile mele sunt înființarea unui ghiseu UNIC în relatia cetățean-Primărie și dezvoltarea de hub-uri/ incubatoare de afaceri. Este nevoie de uniformizarea actelor depuse de antreprenori în vederea obținerii autorizatiei de funcționare, iar taxele plătite pentru aceste autorizații trebuie să fie unitare în București. „

sorin.purcarea@pnlbucuresti.ro

Sorin Purcărea
„Restructurarea și eficientizarea modului de interacțiune a CGMB cu cetățenii Bucureștiului, prioritatea mandatului meu. Se impune, de urgență, regândirea modului în care activitatea CGMB în ansamblu și activitatea individuală a fiecărui Consilier General este prezentată și evaluată. Vreau ca cetățenii să aibă acces online, la toate ședințele publice ale Comisiilor de specialitate și obligativitatea consultărilor săptamânale cu membrii organizațiilor cetațenești.”

florin.melciu@pnlbucuresti.ro

Florin Melciu
”Prioritățile mele în Consiliul General al Municipiului București vor fi traficul inteligent și transportul în comun. Îmi doresc implementarea unui sistem de semaforizare inteligentă care să acopere o bună parte a Bucureștiului, înnoirea parcului de tramvaie – unele vechi de 50 de ani, înnoirea parcului auto.Îmi doresc ca Bucureștiul să aibă cu adevărat statutul de capitală europeană, să fie un oraș în care respirăm mai bine și ne mișcăm mai bine.”

adrian.moraru@pnlbucuresti.ro

Adrian-Flavius Moraru
„Consiliul General trebuie să redevină al cetățenilor. Transparenta lucrărilor e prioritatea mea. Dezbaterile si consultările cu cetățenii trebuie sa îmbrace o nouă formă. Simplificarea procedurilor ce necesită interacțiunea publicului cu primăria reprezintă o prioritate. Nu am să votez nicio hotărâre care introduce obligativitatea cetățenilor de a aduce documente care sunt emise tot de Primarie sau alte subordonate.”

andrei.badiu@pnlbucuresti.ro

Andrei Badiu
”Principiile proiectului meu țin de esența doctrinei liberale și de imperativul servirii interesului public. Proiectul meu ca ales local se bazează pe nevoia de a oferi comunității locale o administrație eficientă. Doresc să reușesc împreună cu echipa PNL și cu Nicușor Dan să curățăm conducerea Primărie Capitalei de incompetenții care astăzi ocupă posturi de conducere, de rudele și “pilele” care căpușează bugetul Bucureștiului , de” camarila de la Voluntari” care sufocă resursele Capitalei.”

razvan.mitu@pnlbucuresti.ro

Răzvan Aurel Mitu
„Politician antreprenor și lider în dezvoltarea strategiilor inovatoare pentru obținerea succesului comercial. Am peste 15 ani de experiență în construirea de întreprinderi și furnizarea de servicii de consultanță, pentru cei peste 1000 de clienți din întreaga lume. Principalul sector în care activez este domeniul energiei. Pe plan politic, am peste 8 ani de carieră. Unul dintre principalele proiecte este legat de eficiența enegetică, prin găsirea de soluții alternative pentru reducerea poluării în București.”

liliana.toderiuc@pnlbucuresti.ro

Liliana Maria Toderiuc Fedorca
”Am rezolvat cele mai dificile probleme de matematică. Voi rezolva și probleme ale bucureștenilor! Educația este dintodeauna domeniul în care mi-am desfășurat activitatea și în care am excelat. Sunt omul care alege să facă doar lucruri la care se pricepe și pe care le face cu dăruire. Propunerile și soluțiile cuprinse în proiectul meu politic vizează progresul Educației la nivelul Capitalei și progresul Capitalei prin Educație. Este vremea pentru …. PROGRES LOCAL PRIN EDUCAȚIE …!”

horia.visan@pnlbucuresti.ro

Horia-Alexandru Visan
„În mandatul meu de Consilier General al Municipiului București îmi propun elaborarea și implementarea unei strategii cu o viziune holistică pentru dezvoltarea urbană. Vreau creșterea valorii imobiliare a orașului și a calității vieții cetățenilor, precum și atractivitatea turistică a orașului. ”Surprize artistice” care să însenineze ziua trecătorilor, expoziții stradale care să atragă și să direcționeze către muzee, festivaluri multiple. Lunar, vreau să am întrevederi cu ONG-urile cu profil Creativ și/sau Cultural din oraș.”

bogdan.dragnea@pnlbucuresti.ro

Petre-Bogdan-Cătălin Dragnea
„Candidez pentru un mandat în Consiliul General al Municipiului București.Pentru mine este un gest firesc, dupa mai bine de 16 ani de manifestare politică. Am văzut, am învățat și îmi doresc să fac ceea ce cred că este bine și corect pentru noi și copiii noștri. Nu promit nimic. Doar spun ferm: Am șansa să dezvolt pentru București și bucureșteni direcțiile în care cred și sunt pregătit: antreprenoriatul, economia circulară, politicile de mediu și sănătatea publică”

nicolae.neacsu@pnlbucuresti.ro

Nicolae Neacșu
”Sub egida motto-ului “Un oraș inteligent, este întâi de toate un oraș curat și sănătos!”, ideile mele ca si candidat se conturează în contextul integrării elementelor de mediu, salubritate si transporturi. Proiectul meu, “O viață mai bună”, cuprinde măsurile ce vor conduce la îmbunătățirea calității vieții cetățenilor Capitalei. Un oraș sănătos ia în calcul și adoptă pentru cetățenii săi soluții integrate în vederea îmbunătățirii calității aerului și a vieții.”

vasile.baumgartner@pnlbucuresti.ro

Vasile Baumgartner
”Împreună cu colegii mei trebuie să modernizăm orașul în care locuim. Să asigurăm locuitorilor confortul necesar unui trai relaxat, cu un trafic fluidizat, cu parcări la intrările în oraș, cu piste de biciclete bine delimitate și cu un sistem de termoficare ce poate asigura apa caldă și încălzirea locuintelor. Pentru locuitorii acestui oraș, trebuie să oprim risipa banului public și să finanțăm solutiile și proiectele care așteaptă de ani buni să fie demarate sau finalizate.”

vasile.oancea@pnlbucuresti.ro

Vasile-Marian Oancea
”Bucureștiul astăzi are mare nevoie de un nou suflu cu viziune, ambiție și cu o dorință arzătoare de schimbare. Haosul în care se află astăzi nu poate, în timp, decât să ducă la scăderea calității vieții și la exilarea propriilor locuitori. Viziunea mea despre Bucureștiul de astăzi este aceea că avem un oraș cu un potențial enorm și complet nevalorificat. Propun un set de proiecte a căror principal scop este acela de a dinamiza viața culturală bucureșteană și de a transforma această regiune într-un hub cultural, așa cum fiecare capitală europeană merită să fie.”

romeo.pop@pnlbucuresti.ro

Romeo-Teodor Pop
„Sunt actor la Teatrul Bulandra din București. Am patru mandate de consilier general și șase ani am fost președintele comisiei de cultură.”

oleg.burlacu@pnlbucuresti.ro

Oleg Burlacu
„Prioritatea mea este implementarea transparenței decizionale în Consiliul General al Municipiului București. Vreau consultarea efectivă a cetățenilor Capitalei, pe proiectele de hotărare ale CGMB, și stabilirea obligației comisiilor de specialitate din cadrul CGMB de a urmări realizarea efectivă a proiectelor avizate.”

DATE CONTACT

Programul de lucru de Luni-Duminica de la 09:00 la 18:00.

Strada Modrogan Nr 22, București 011826

Telefon: 021 230 7791
Email: bucuresti@pnl.ro


EVENIMENTE