COMUNICATE DE PRESĂ
COMUNICAT DE PRESĂ: CGMB a înființat Comisia Specială de Monitorizare a Companiilor Municipale, la inițiativa Partidului Național Liberal
28 Decembrie 2020

Consilierii Generali ai Municipiului București sunt reprezentanții bucureștenilor în Primăria Generală și au responsabilitatea de a crea o administrație eficientă în serviciului celor care dețin de drept patrimoniul acestui oraș: locuitorii lui.

Citește mai mult
COMUNICAT DE PRESĂ: Capitala se schimbă în bine! PNL București începe reclădirea Noului București, alături de Primarul General Nicușor Dan
14 Octombrie 2020

Alegerile locale s-au încheiat, iar dreapta a atins o performanță extraordinară. Prin votul bucureștenilor, am reușit să scoatem Capitala de sub stăpânirea pesedistă.

Citește mai mult

COMUNICAT DE PRESĂ: Biroul Electoral a desființat campania de fake news a PSD
17 Septembrie 2020

PSD a pierdut o nouă luptă și este obligat să elimine din spațiul online mesajele transmise în cadrul unei campanii mincinoase, care are ca țintă Partidul Național Liberal.

Citește mai mult

COMUNICAT DE PRESĂ: PNL București a sesizat Biroul Electoral al Municipiului București după ce Primarul General Gabriela Firea a încălcat în mod flagrant și deliberat legea!
8 Septembrie 2020

Deși campania electorală are o perioadă mai scurtă din cauza epidemiei de COVID – 19, Primarul General al Capitalei a refuzat să emită, la aproape două săptămâni de la începerea campaniei, dispoziția de primar prin care să stabilească locațiile în care urmează să fie amplasate panourile pentru afișaj electoral, potrivit Legii nr. 115/2015.

Citește mai mult
COMUNICAT DE PRESĂ: Primarul ”MITĂ” Daniel Florea împarte pungi și vouchere sociale, în Sectorul 5, cu zi înainte de începutul campaniei, disperat că își pierde mandatul
25 August 2020

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, recidivează și continuă seria ilegalităților, crezând că mai are vreo șansă să își păstreze funcția, după 27 septembrie.

Citește mai mult

COMUNICAT DE PRESĂ: PSD a intrat în panică. Se teme de o singură forță politică și aceasta este PNL București!

24 August 2020

PSD a încercat, în această săptămână, prin orice mijloace, să blocheze candidaturile PNL pe Capitală, dar toate cele 13 contestații depuse de social-democrați au fost respinse în instanță.

Citește mai mult

COMUNICAT DE PRESĂ: PNL București a depus plângere penală pe numele Gabrielei Firea.

25 Iulie 2020

Actualul Primar General și oamenii săi fideli au încălcat în mod consecvent legea, de la sfârșitului anului 2019 și până în prezent, săvârșind un abuz în serviciu.

Citește mai mult

COMUNICAT DE PRESĂ: Domeniul public din București nu este moșia PSD.

18 Iunie 2020

Președintele PNL București, Violeta Alexandru: “Domeniul public din București nu este moșia PSD. Circul PSD Firea – Florea este făcut pe banii bucureștenilor.

Citește mai mult

COMUNICAT DE PRESĂ: Regimul mituitor al Gabrielei Firea – PSD din București a intrat în panică.

5 Iunie 2020

Momentul de astăzi de la conferința de presă a lui Nicușor Dan ne-a amintit tuturor că PSD este partidul mineriadelor și al bătăușilor.

Citește mai mult

DATE CONTACT

Programul de lucru de Luni-Duminica de la 09:00 la 18:00.

Strada Modrogan Nr 22, București 011826

Telefon: 021 230 7791
Email: bucuresti@pnl.ro


EVENIMENTE