Violeta Alexandru

Președinte PNL București

Sebastian Burduja

Președinte PNL Sector 1

Monica Anisie

Președinte PNL Sector 2

Antonel Tănase

Președinte PNL Sector 3

Pavel Popescu

Președinte PNL Sector 4

Cristian Băcanu

Președinte PNL Sector 5

Ciprian Ciucu

Președinte PNL Sector 6

EVENIMENTE

Lansare program Adrian Moraru

7 Septembrie 2020

Adrian Moraru, candidatul Partidului Național Liberal, susținut de Alianța USR PLUS, pentru Primăria Sectorului 3: „Aseară a avut loc lansarea programului meu de guvernare locală pentru Primăria Sectorului 3! Mesajul pe care l-am transmis a fost unul simplu.

Citește mai mult

ANGAJAMENTUL PENTRU NOUL BUCUREȘTI, semnat de PNL, USR și PLUS

4 Septembrie 2020

Este pentru prima dată când partidele de dreapta lasă la o parte calculele politice și orgoliile și se unesc în susținerea unui candidat unic la Primăria Capitalei, pentru a scăpa Bucureștiul de admnistrația dezastruoasă a PSD-ului și a Gabrielei Firea din ultimii 4 ani.

Citește mai mult

Ajutați-ne să construim Noul București!

3 Septembrie 2020

Nicuşor Dan: „Pentru a construi Noul București, am nevoie de echipa dreptei – la fiecare primărie de sector, în fiecare consiliu de sector și în Consiliul General al Capitalei.”

Citește mai mult

COMUNICATE DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESĂ: Biroul Electoral a desființat campania de fake news a PSD
17 Septembrie 2020

PSD a pierdut o nouă luptă și este obligat să elimine din spațiul online mesajele transmise în cadrul unei campanii mincinoase, care are ca țintă Partidul Național Liberal.

Citește mai mult

COMUNICAT DE PRESĂ: PNL București a sesizat Biroul Electoral al Municipiului București după ce Primarul General Gabriela Firea a încălcat în mod flagrant și deliberat legea!
8 Septembrie 2020

Deși campania electorală are o perioadă mai scurtă din cauza epidemiei de COVID – 19, Primarul General al Capitalei a refuzat să emită, la aproape două săptămâni de la începerea campaniei, dispoziția de primar prin care să stabilească locațiile în care urmează să fie amplasate panourile pentru afișaj electoral, potrivit Legii nr. 115/2015.

Citește mai mult
COMUNICAT DE PRESĂ: Primarul ”MITĂ” Daniel Florea împarte pungi și vouchere sociale, în Sectorul 5, cu zi înainte de începutul campaniei, disperat că își pierde mandatul
25 August 2020

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, recidivează și continuă seria ilegalităților, crezând că mai are vreo șansă să își păstreze funcția, după 27 septembrie.

Citește mai mult

DATE CONTACT

Programul de lucru de Luni-Duminica de la 09:00 la 18:00.

Strada Modrogan Nr 22, București 011826

Telefon: 021 230 7791
Email: bucuresti@pnl.ro


EVENIMENTE