Alegerile locale s-au încheiat, iar dreapta a atins o performanță extraordinară. Prin votul bucureștenilor, am reușit să scoatem Capitala de sub stăpânirea pesedistă.
PNL București a venit în fața alegătorilor, la aceste alegeri, cu o echipă de tineri dedicați și muncitori, care vă vor reprezenta cu cinste în Consiliul General al Municipiului București.
Într-o perioadă în care activitatea tuturor românilor este supusă unor provocări complexe, PNL București a avut curajul să pornească la drum pentru a schimba în bine Capitala.
Am eliberat Capitala de administrația ineficientă și nocivă a Gabrielei Firea și a primarilor săi de sectoare, iar noua majoritate, de dreapta, este pregătită să guverneze altfel: transparent, eficient, cu respect pentru banii bucureștenilor.
Știm că putem face performanță doar prin efort în echipă, colaborare și parteneriat onest cu bucureștenii. Alegerile locale au fost un astfel de moment , în care ne-au fost recunoscute rezultatele eforturilor pe care le-am făcut împreună cu bucureștenii, pentru a duce la bun sfârșit proiectul reconstruirii noului București.

Avem datoria să vă dovedim că merităm încrederea pe care ne-ați acordat-o! Ne apucăm de treabă!

Vă mulțumim!

Next
Biroul Electoral a desființat campania de fake news a PSD