PSD a pierdut o nouă luptă și este obligat să elimine din spațiul online mesajele transmise în cadrul unei campanii mincinoase, care are ca țintă Partidul Național Liberal.

Biroul Electoral al Circumscripției Electorale nr. 42 a Municipiului București a admis contestația formulată de Filiala Sector 6 a Partidului Național Liberal la campania mincinoasă și denigratoare a Partidului Social Democrat, pe Facebook și în mediul online.

În urma deciziei, PSD este obligat să înlăture toate mesajele în care sigla Partidului Național Liberal a fost modificată în mod intenționat, cu săgeata în jos și în care se transmite că un milion de români și-au pierdut locurile de muncă.

Sesizarea Organizației PNL Sector 6 a venit după ce în mediul online a fost transmis mesajul „Cu PNL, peste 1.000.000 de locuri de muncă pierdute”, prin intermediul unor videoclipuri postate pe pagina oficială de Facebook a Partidului Social Democrat, fiind folosită inclusiv sigla PNL, modificată, cu săgeata orientată în dreapta jos, ceea ce reprezintă un alt element de denigrare.

Biroul Electoral a stabilit că mesajul transmis de PSD nu are o bază factuală, nefiind susținut de dovezi care să ateste că într-adevăr 1.000.000 de persoane și-au pierdut locul de muncă.

În plus, mesajele transmise de către Partidul Social Democrat, respectiv modificarea adusă siglei Partidului Național Liberal, postate in mediul online încalcă prevederile art. 65 alin. (1) și alin (5) din legea nr. 115/2015, având un caracter denigrator.

PSD nu se dezice și își arată adevărata față, în această campanie electorală, a unui partid disperat, dispus să mintă și să încalce toate legile, pentru a câștiga voturile românilor. Aceste practici au fost folosite încă din perioada Dragnea și arată că acest partid nu se va reforma niciodată. 

Next
PNL București a sesizat Biroul Electoral al Municipiului București după ce Primarul General Gabriela Firea a încălcat în mod flagrant și deliberat legea!