Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, recidivează și continuă seria ilegalităților, crezând că mai are vreo șansă să își păstreze funcția, după 27 septembrie.

Imagini incredibile au fost surprinse astăzi pe Strada Sabinelor, unde oamenii PSD, având tricouri cu sigla partidului, împart pungi la porțile caselor. De asemenea, chiar lângă sediul Serviciului de Evidența Populației Sector 5, zeci de persoane așteptau să primească vouchere de 100 de lei, de la Primărie. Totul sub atenta supraveghere a Poliției Locale din sector.

Aceste vouchere valorice se dau prin Centrul Multifuncțional Sf Andrei și nu au fost aprobate de Consiliul Local. Sunt dovezi clare ale faptului că Daniel Florea încalcă legislația electorală și se comportă în Sectorul 5 ca pe propria moșie.

Nu e prima dată când acest personaj apelează la ”pomeni electorale” pentru propria sa imagine și în beneficiul său electoral.

De la smartwatch-uri care nu au funcționat niciodată, până la pachete cu dulciuri și rechizite inscripționate cu inițialele sale, Florea a transformat întregul Sector 5 într-un imens tablou narcisist, punându-și numele până și pe pubele, pe hainele celor de la salubritate, sau pe mașinile de gunoi.

Vanitatea primarului Florea a atins cote nemaiîntâlnite. Se joacă cu nervii locuitorilor, care au ajuns să fie exasperați de mizeria și debandada din acest sector.

PNL București îl somează pe actualul primar al Sectorului 5 să înceteze să cumpere cumpere voturi și să iasă în fața electoratului, dacă are curaj!

Next
COMUNICAT DE PRESĂ: PSD a intrat în panică. Se teme de o singură forță politică și aceasta este PNL București! Alături de Nicușor Dan, îi vom scoate pe pesediști de la butoanele administrației Capitalei!